Netspa Opblaasbare Cover Rond Zes Persoons
Netspa Opblaasbare Cover Rond Zes Persoons
Opblaasbare cover om de warmte van het water in je spa te behouden.

Verzendkosten

€ 9,99

Standaard levertijd

Eind Mei 2022 weer leverbaar!

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

NetSpa Opblaasbare Coverdeksel Rond voor Montana en Malibu 6 persoons
 

Met deze opblaasbare cover kun je jouw opblaasbare spa 100% isoleren. Zo wordt de warmte beter vastgehouden en verminder je dus de opwarmtijd. Deze cover zorgt er tegelijkertijd voor dat er geen vuil in het water kan komen. De coverdeksel is van uitstekende kwaliteit en kan jaren mee. De deksel is speciaal ontwikkeld voor de NetSpa Montana en NetSpa Malibu (6 persoons) maar kan ook voor een andere spa gebruikt worden met een binnendiameter van 165 cm.
 

Handig in gebruik
 

Klaar met bubbelen? Blaas de coverdeksel op en leg hem op het water. Daarna kun je de spa afsluiten met de meegeleverde coverdeksel. Op deze manier blijft de warmte zo veel mogelijk in de spa en voorkom je vuil in het water. Ronddwarrelende bladeren zullen boven op de hoes belanden, in plaats van in je spa.
 

Geschikt voor ronde spa’s met een binnendiameter van 165cm
 

Deze coverdeksel is in het bijzonder geschikt voor de rond 6-persoons NetSpa Montana en NetSpa Malibu. Het formaat sluit namelijk precies aan op deze modellen, zodat er geen open ruimtes meer zijn. Heb je een andere spa met exact dezelfde binnendiameter? Dan kun je deze opblaasbare cover waarschijnlijk ook gebruiken. Wanneer nodig laat je wat extra lucht uit de cover zodat hij alsnog goed aansluit op jouw spa.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies