MOAI Wing 6m2
MOAI Wing 6m2
Wing boarding is de next big thing! Ben jij er klaar voor?

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

PRE-ORDER, Levering Maart/April 2022!!

€ 829,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

MOAI Wing 6m2
 

MOAI wing 6m2 : Wing boarding is de next big thing! Ben jij er klaar voor?
 

Een MOAI Wing is een draagbare, opblaasbare vleugel. Het is een soort kruising tussen een windsurfzeil en een kitesurfvlieger, maar zonder tuigage en andere hardware. Dit maakt Wingboarden een stuk gemakkelijker te leren, maar biedt gebruikers toch dat geweldige gevoel van een vrije vlucht door gebruik te maken van een draagbare opblaasbare MOAI Wing.
 

De MOAI Wing is 6m2 en heeft 5 handvatten om de wing boven je hoofd te houden. De Wing heeft 2 ventielen en kan opgeblazen worden tot 6 PSI. Naast de wing wordt ook een leash meegeleverd, zodat je de wing altijd dichtbij je kan houden.
 

Je kan de MOAI wing gebruiken op een (wing) sup board (bijvoorbeeld de MOAI 10’6) of een foil board. Een foilboard is een surfplank met een hydrofoil onder de plank. Een hydrofoil is een constructie zoals bij een draagvleugelboot, waarbij de plank uit het water gelift wordt zodra het snelheid maakt. Hoe gaaf is dat??
 

Als eerste stapje daar naartoe kun je beginnen met het gebruiken van de wing op een sup board. Zodra je wat vaardiger wordt, kun je dan eventueel de stap maken naar een foil board.
 

De MOAI wing is verkrijgbaar in 4m2, 5m2 en 6m2.
 

Productdetails:
 

Afmetingen: 6m2
Kleur: Oranje, wit, blauw
Max PSI: 6
 

De set bevat:

– MOAI wing 6m2
– Safety leash
– Rugzak


 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies