Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa
Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa
Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa
Lay-Z-Spa Ibiza met groene kleur is ruim genoeg voor 6 personen.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 649,00
€ 599,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Lay-Z Spa Ibiza 4-6 Persoons Opblaasbare Spa

Groot, groter grootst. De Lay Z spa Ibiza is heerlijk ruim en geschikt voor 4 tot 6 personen. Hiermee is het de ideale opblaasbare spa voor het hele gezin. Wil je met een grote groep gezellig bubbelen? Dan is deze Lay Z spa Ibiza met zijn vierkante vorm en buitendiameter van 180 cm zonder twijfel de perfecte keuze.

Kom tot rust met 140 ontspannende bubbeljets

Met slechts één druk op de knop activeer je de heerlijke bubbelmassage in de Lay Z spa Ibiza. Selecteer de functie: bubbelen, schakel de verwarming in en je zult vervolgens uren kostelijk genieten in je eigen spa. De spa is uitgevoerd met verschillende bubbeljets die samen goed zijn voor maar liefst 140 ontspannende massagestralen. De bubbels in combinatie met de warme lucht zorgen voor een ontspannende massage van het lichaam. Activeer de spaverwarming en verwarm de Lay Z spa Ibiza tot maximaal 40°C. Geniet van de warmte en kom volledig tot rust in je eigen Lay Z spa Ibiza.

Stevige Duraplus en Dura Beam constructie

De Lay Z spa Ibiza is uitgevoerd met een stevige en duurzame Dura Beam constructie. Dit wil zeggen dat zowel de binnen- als buitenwanden een goede stabiliteit bieden en tegen een stootje kunnen. De wanden van de spa zijn extra beschermd tegen mogelijke lekkages en de buitenwand is bestand tegen uv-straling. De interne Duraplus structuur bestaat uit 3 stevige lagen polyester, gaas en pvc, wat zorgt voor optimaal vorm behoud. Ook al wordt de Lay Z spa Ibiza meerdere keren opgeruimd en opnieuw opgeblazen, de spa zal zijn vorm behouden.

Power saving systeem en Freeze shield beveiliging

De Lay Z spa Ibiza is geschikt voor het hele jaar en onder alle weersomstandigheden te gebruiken. Door het innovatieve Freeze shield systeem schakelt de spa verwarming zichzelf automatisch in zodra de watertemperatuur onder de 4°C komt. Op deze manier worden de interne onderdelen beschermd tegen bevriezing en geniet jij langer van een kwalitatieve en goed werkende spa. Daarnaast is de Lay Z spa Ibiza uitgerust met een power saving systeem, wat zorgt voor een gecontroleerde verwarming zonder extra energiekosten. Is de ingestelde watertemperatuur bereikt? Dan schakelt de verwarming automatisch uit.

Onderhoud Lay Z spa Ibiza

Om de opblaasbare spa het hele jaar in topconditie te houden en te kunnen genieten van vers en helder spa water, is het belangrijk om regelmatig de juiste waterbehandelingsmiddelen toe te voegen aan de spa. We adviseren om je waterwaardes wekelijks te testen en waar nodig bij te sturen. 

Meegeleverde accessoires

 • Stevige spahoes met veiligheidsclips

 • Chloordrijver

 • Spa filter type VI

 • Reparatiekit

 

Pluspunten

 • Heerlijk ruime spa met 140 bubbeljets

 • Uitgebreid vierkant model voor 4 tot 6 personen

 • Uitgevoerd met handig touchscreen display

 • Super stevige Duraplus en Durabeam constructie

 • Freeze shield beveiliging voorkomt bevriezing van onderdelen

 • Verwarming tot 40 dagen vooruit te plannen

 • Zelfopblazend; snel en eenvoudig geïnstalleerd

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies