Avenli Filterbollen
Avenli Filterbollen

De zwembad filterwatten zijn geschikt voor cartridge filterpompen met een vermogen van 530, 800 en 1000 gal/h en dé duurzame vervanger van filtercartridges

Verzendkosten

€ 9,99 

Standaard levertijd

Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Filterwatten voor 530-1000 gal/h cartridge filterpomp

De zwembad filterwatten zijn geschikt voor cartridge filterpompen met een vermogen van 530, 800 en 1000 gal/h en dé duurzame vervanger van filtercartridges. De watten hebben fijne vezels waardoor zelfs het allerkleinste vuil, zoals zand en algen, opgevangen wordt. Daarnaast zijn de watten uitwasbaar en kunnen ze tot maar liefst drie jaar lang gebruikt worden.

De filterwatten zijn een alternatief voor de reguliere filter cartridges. Het is daarom belangrijk om de bodem van de pomp af te sluiten met de meegeleverde schuimbodem. Zo weet je zeker dat de watten niet in het mechanisme van de filterpomp komen. 

Wij adviseren om de filterwatten aan het eind van het seizoen met de hand te wassen, zodat je er in het nieuwe seizoen weer volop gebruik van kunt maken. Met de duurzame filterwatten heb je tijdens het zwemseizoen geen onderhoud aan de filterpomp en geniet je de hele zomer van kristalhelder zwembadwater.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.